Kiinteistöjen kosteus- ja homevauriot, rakennusvirheet

Kiinteistöjen kosteus- ja homevauriot, rakennusvirheet

Autamme sinua kun:

  • asunto- tai kiinteistökaupassa ilmenee ongelmia
  • ostamassasi tai myymässäsi kiinteistössä paljastuu kosteus- tai homevaurio tai rakennusvirhe

Hoidamme asunto- ja kiinteistökaupan virhevastuuongelmia niin myyjän kuin ostajankin näkökulmasta. Asiakkaan kannalta parhaan ratkaisun löytämiseksi käytämme rakennusteknisissä asioissa alan asiantuntijoita. Vuosien kokemus sekä lukuisten rakennusriitojen menestyksekäs hoitaminen auttavat saavuttamaan asiakkaan edun mukaisen lopputuloksen.

Asunto- tai kiinteistökaupan jälkeen esiin tulleet virheet ja vauriot aiheuttavat molemmille osapuolille ikävän tilanteen – pitkittyvä oikeusprosessi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elämään niin taloudellisesti kuin tunnetasollakin. Siksi pyrimme näissä toimeksiannossa jo alusta asti selvittämään osapuolten välisen sovinnon mahdollisuutta, mikä säästää asianajokuluja ja asiakkaan aikaa.

Kiinteistö- ja asuntokaupan virheitä koskevista toimeksiannoistamme yli 80 % on päättynyt sovintoon joko ennen oikeudenkäyntiä tai asian vireille tulon jälkeen käräjäoikeudessa.

KOKEMUKSEMME

Asianajajamme ovat hoitaneet lukuisia kiinteistö- ja asuntokaupan riita-asioita sekä sovintoneuvotteluissa että eri oikeusasteissa.

Rakentamiseen liittyvät asiat ovat toimistomme tärkeimpiä painopistealueita. Katso lisätietoja myös rakennusjuridiikka ja kiinteistöoikeus.

© Asianajotoimisto Jantunen, Kaartinen & Siltala Oy 2024.  Kaikki oikeudet pidätetään. | Powered by Bautomo