Kiinteistöjen kosteus- ja homevauriot, rakennusvirheet

Kiinteistöjen kosteus- ja homevauriot, rakennusvirheet

Autamme sinua kun:

  • asunto- tai kiinteistökaupassa ilmenee ongelmia
  • ostamassasi tai myymässäsi kiinteistössä paljastuu kosteus- tai homevaurio tai rakennusvirhe

Hoidamme asunto- ja kiinteistökaupan virhevastuuongelmia niin myyjän kuin ostajankin näkökulmasta. Asiakkaan kannalta parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseksi käytämme rakennusteknisissä asioissa apuna alan asiantuntijoita. Monien vuosien kokemus sekä lukuisten rakennusriitojen menestyksekäs hoitaminen auttavat asiakkaan edun mukaisen lopputuloksen saavuttamisessa.

Asunto- tai kiinteistökaupan jälkeen esille tulleet virheet ja vauriot aiheuttavat molemmille osapuolille ikävän tilanteen – pitkittyvä oikeusprosessi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elämään niin taloudellisesti kuin tunnetasollakin. Sen vuoksi pyrimme näissä toimeksiannossa jo alusta asti selvittämään sovinnon mahdollisuudet osapuolten välillä. Asian alkuvaiheessa tehty sovinto säästää asianajokuluja ja asiakkaan aikaa.

Kiinteistö- ja asuntokaupan virheitä koskevista hoitamistamme toimeksiannoista yli 80% on päättynyt sovintoon joko ennen oikeudenkäyntiä tai asian vireille tulon jälkeen käräjäoikeudessa.

KOKEMUKSEMME

Asianajajamme ovat hoitaneet lukuisan määrän kiinteistö- ja asuntokauppaan liittyviä riita-asioita sekä sovintoneuvotteluissa että eri oikeusasteissa.

Rakentamiseen liittyvät asiat ovat toimistomme tärkeimpiä painopistealueita. Katso lisätietoja myös rakennusjuridiikka ja kiinteistöoikeus.

© Asianajotoimisto Jantunen, Kaartinen & Siltala Oy 2021.  Kaikki oikeudet pidätetään.