Asiantuntijamme

Asiantuntijamme

Toimistomme asianajajat Martti Jantunen, Nina Kaartinen ja Juha-Pekka Siltala ovat erittäin kokeneita työssään ja Suomen Asianajajaliiton jäseniä.

Asianajajillamme on laajasti osaamista monelta eri oikeudenalalta, lisäksi heillä on koulutusta ja työkokemusta myös yrityselämästä. Asianajajistamme Martti Jantusella ja Nina Kaartisella on oikeustieteellisen tutkinnon lisäksi kauppatieteiden maisterin tutkinto ja Juha-Pekka Siltalalla diplomi-insinöörin tutkinto.

Toimeksiantojen hoidossa teemme tiimityötä ja tarjoamme asiakkaillemme laajan erityisosaamisen asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti.

Tervetuloa tutustumaan asiantuntijoihimme, ota rohkeasti yhteyttä, turvaamme oikeutesi ja etusi.

Lue alta tarkemmin asiantuntijoistamme
Asianajaja Martti Jantunen

MARTTI JANTUNEN
osakas, asianajaja, varatuomari, KTM

Olen toiminut asianajoalalla lähes 25 vuotta ja ollut Suomen asianajajaliiton jäsen vuodesta 2000. Valmistuin Helsingin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta 28.1.1988.

LUE LISÄÄ
Nina Kaartinen

NINA KAARTINEN
osakas, asianajaja, KTM, kaupanvahvistaja

Minulla on yli 15 vuoden työkokemus juridiikan alalta. Valmistuin oikeustieteen maisteriksi Lapin yliopistosta vuonna 2007. Tätä ennen valmistuin kauppatieteiden maisteriksi Vaasan yliopistosta vuonna 2004.

LUE LISÄÄ
Juha-Pekka Siltala

JUHA-PEKKA SILTALA
osakas, asianajaja, DI

Minulla on noin kymmenen vuoden työkokemus asianajoalalta. Olen valmistunut Turun yliopistosta oikeustieteen kandidaatiksi 2008 ja tätä ennen Tampereen teknillisestä korkeakoulusta tuotantotalouden diplomi-insinööriksi 2002.

LUE LISÄÄ

© Asianajotoimisto Jantunen, Kaartinen & Siltala Oy 2024.  Kaikki oikeudet pidätetään. | Powered by Bautomo