Nina Kaartinen

Osakas, asianajaja, KTM, kaupanvahvistaja

Minulla on yli 15 vuoden työkokemus juridiikan alalta. Valmistuin oikeustieteen maisteriksi Lapin yliopistosta vuonna 2007. Tätä ennen valmistuin kauppatieteiden maisteriksi Vaasan yliopistosta vuonna 2004.

Aloitin työurani Verohallinnossa, minkä jälkeen työskentelin useita vuosia pankkilakimiehenä, hoitaen asiakkaiden juridisia toimeksiantoja. Asianajoalalla olen työskennellyt vuodesta 2015 lähtien, ensin Asianajotoimisto Jantunen & Lehtonen Oy:ssä, jatkaen asianajajana Asianajotoimisto Jantunen & Co Oy:ssä, minkä jälkeen osakkaana Asianajotoimisto Jantunen, Kaartinen & Siltala Oy:ssä, joka jatkaa edellisten yritysten toimintaa.

Hoidan sekä yksityishenkilöiden että yritysten toimeksiantoja monipuolisesti. Yksityishenkilöiden toimeksiantojen osalta olen erikoistunut perhe- ja jäämistöoikeudellisten toimeksiantojen sekä kiinteistö- ja asuntokauppa-asioiden hoitamiseen. Lisäksi hoidan mm. vahingonkorvaus- ja sopimusoikeudellisia toimeksiantoja sekä niihin liittyviä riita-asioita. Olen toiminut lukuisissa laajoissa kuolinpesissä pesänselvittäjänä ja pesänjakajana sekä avio- ja avoeroissa pesänjakajana.

Rikosasioiden osalta hoidan mm. asianomistajan edustamista oikeudenkäynneissä.

Minulla on myös vahva osaaminen verosuunnittelusta sekä maksukyvyttömyysmenettelyiden hoidosta. Olen toiminut sadoissa yksityishenkilön velkajärjestelyasioissa selvittäjänä ja lukuisissa yritysten konkursseissa pesänhoitajana.

Yritysten toimeksiantojen osalta hoidan mm. erilaisia sopimus- ja riita-asioita sekä eri laajuisia yritysjärjestelyitä ja yrityssaneerauksia.

Toimin myös julkisena kaupanvahvistajana ja työni ohella luottamustehtävässä, Suomen Asianajajaliiton Keski-Suomen osaston hallituksen jäsenenä. Työssäni minulle on tärkeää päämieheni kannalta parhaaseen lopputulokseen pääseminen ripeällä aikataululla, ihmisläheisesti ja kustannustehokkaasti.

Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa eri muodoissa sekä teen käsitöitä.

© Asianajotoimisto Jantunen, Kaartinen & Siltala Oy 2024.  Kaikki oikeudet pidätetään. | Powered by Bautomo