Yritys

Yritys

Teitä palvelevat kokeneet alan ammattilaiset Jyväskylässä ja etäyhteyksin ympäri Suomea. Ammattilaisemme hoitavat sekä yritysten ja yhteisöjen, julkisyhteisöjen että yksityishenkilöiden toimeksiantoja.

Pitkä ja monipuolinen asianajokokemus, yhdistettynä osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja innokkaaseen työotteeseen, tarjoaa asiakkaillemme laadukkaat asianajopalvelut ja kilpailukykyisen hinta-laatusuhteen.

Asianajajillamme on asianajotoiminnan lisäksi laajasti työkokemusta ja koulutusta myös yrityselämästä. Kaikilla asianajajillamme on asianajotehtäviin lisävalmiuksia antava toinen yliopistollinen korkeakoulututkinto.

Vahvuuksiamme on tiivis yhteishenki asianajajiemme kesken, minkä ansiosta asiakkaallamme on käytössä toimiston kaikkien asianajajien osaaminen. Teemme työtä tiiminä saavuttaaksemme asiakkaillemme parhaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen. Yhdessä olemme enemmän kuin osiemme summa.

Erikoistumisalueitamme ovat kiinteistö- ja asuntokauppa-asiat, perintö- ja testamenttiasiat sekä yritys- ja yhteisöjuridiikka, kuten esim. sopimusoikeus, työoikeus, rakentamiseen liittyvät riita-asiat, yritysjärjestelyt ja yrityssaneerausasiat.

Toimistomme jatkaa vuonna 2010 perustetun, aluksi Asianajotoimisto Jantunen & Lehtonen Oy -nimellä toimineen ja sittemmin Asianajotoimisto Jantunen & Co Oy:ksi muuttuneen asianajotoimiston liiketoimintaa samalla henkilökunnalla ja samoissa toimitiloissa.

Tervetuloa tutustumaan sivullemme ja palvelutarjontaamme, ota rohkeasti yhteyttä, turvaamme oikeutesi ja etusi.

© Asianajotoimisto Jantunen, Kaartinen & Siltala Oy 2024.  Kaikki oikeudet pidätetään. | Powered by Bautomo