Juha-Pekka Siltala

Osakas, asianajaja, DI

Minulla on noin kymmenen vuoden työkokemus asianajoalalta. Olen valmistunut Turun yliopistosta oikeustieteen kandidaatiksi 2008 ja tätä ennen Tampereen teknillisestä korkeakoulusta tuotantotalouden diplomi-insinööriksi 2002. Luvan saaneena oikeudenkäyntiavustajana olen toiminut vuodesta 2013 ja asianajajana tammikuusta 2021 lähtien. Toimistoamme edeltävän asianajotoimiston palveluksessa olen toiminut joulukuusta 2011 lähtien. Ennen asianajoalaa olen työskennellyt logistiikan asiantuntijatehtävissä sekä vientikaupan vastuutehtävissä useita vuosia.

Minulla on kokemusta erityisesti sopimusjuridiikasta, rakennusurakkariidoista, konkurssipesänhoidosta, yrityssaneerauksista sekä asunto- ja kiinteistökauppariidoista. Olen toiminut lukuisissa konkursseissa pesänhoitajana tai julkisselvittäjänä. Olen hoitanut vahingonkorvauksiin, kuluttaja-asemaan, perhe- ja jäämistöoikeudellisiin asioihin sekä yritysjärjestelyihin liittyneitä toimeksiantoja. Riita-asioiden lisäksi hoidan tarvittaessa myös rikosasioita, sekä vastaajan että asianomistajan asiamiehenä.

Aikaisemman yrityselämässä hankitun työhistoriani ansiosta tunnen hyvin eri kokoisten yritysten juridiset tarpeet sekä liiketaloudelliset intressit. Kielitaitoni kattaa äidinkielen lisäksi ruotsin, englannin ja saksan. Diplomi-insinöörin koulutukseni on osoittautunut hyödylliseksi monien eri toimeksiantojen yhteydessä. Erityisesti tämä on korostunut rakennusurakoihin sekä asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyneiden asioihin yhteydessä.  

Vapaa-ajallani harrastan kalastusta, metsänhoitoa, perheen kanssa retkeilyä sekä lukemista.  

Tarkoituksenmukaisten ratkaisujen etsiminen päämiehen ongelmiin on merkittävä osa ammattimaista asianajoa. Tällöin päämiehen etu toteutuu asiassa parhaiten. Työssäni arvostan luottamuksellisia ja pitkäkestoisia asiakassuhteita. Asianajaja tekee työtään viime kädessä aina päämiestään ja tämän elämää varten. Tämä on myös oman toimintani ohjenuora.

© Asianajotoimisto Jantunen, Kaartinen & Siltala Oy 2024.  Kaikki oikeudet pidätetään. | Powered by Bautomo